Huis verkopen?

Iedere verkoop heeft een eigen verhaal. Allereerst maken wij een vrijblijvende afspraak om met elkaar kennis te maken. In dit gesprek horen wij graag jouw persoonlijke verhaal en de reden van de verkoop van jouw huis. Wij geven een eerlijk advies over de mogelijkheden en de verwachtingen. Samen maken we het verkoopplan. Want jij wilt natuurlijk jouw huis zo goed mogelijk verkopen om de volgende stap in je leven te kunnen maken.

Makelaar van deze tijd

Om jouw huis te verkopen maken wij de perfecte woningpresentatie met foto, video en VR-tour. Wij werken samen met een professionele fotograaf en een interieurstylist.

Dat zorgt voor een uitstekende presentatie op Funda. En wij weten de juiste doelgroep via social media te bereiken. Jouw huis zal niet het eerste huis zijn dat door de inzet van sociale media wordt verkocht.

Méér dan presenteren

Naast een professionele presentatie van jouw huis dragen wij zorg voor alle juridische aspecten waaronder het kadastrale onderzoek, bestemmingsplanonderzoek, eventueel een bouwkundig onderzoek of bodemonderzoek en erfdienstbaarheidsonderzoek.

Verkooptraject

Onze acties zijn gericht op het krijgen van bezichtigingen. De eerste indruk. Op dat moment moet het gebeuren. Alle bezichtigingen doen wij voor je. Op welk tijdstip dan ook, maar altijd in overleg. Jij ontvangt van ons nuttige tips voordat er een bezichtiging plaatsvindt en wij informeren je uiteraard persoonlijk over het verloop van de bezichtiging. Ook met je eigen digitale klantendossier houden wij je altijd op de hoogte.   

Samen met jou hebben wij vooraf de prijsstrategie vastgelegd. Dit vormt de basis van de onderhandelingen. Iedere stap in dit traject is in overleg. Helder en volgens afspraak. Bij een verkoop leggen wij alle afspraken vast in de koopovereenkomst die wij opstellen en zorgen ervoor dat de koper deze ontvangt en ondertekent. 

Verkocht!

Het moment waarop je wacht. Samen met jou en de kopers inspecteren wij de woning en gaan wij met je mee naar de notaris voor de juridische overdracht van de woning.

Persoonlijke begeleiding tot het traject is afgerond. En ook na de verkoop blijven wij graag met je in contact om blijvend de waarde voor je toekomst te realiseren.

Kennismaken?

Wil je meer informatie of een afspraak maken vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Infodag Mooi Morra

Zaterdag 4 november 2023
Locatie: Morra 2 Drachten
U bent welkom tussen 11.00 uur  15.00 uur