Taxatie snel en efficiënt

Waar je ook een taxatierapport voor nodig hebt, wij maken een objectief en zorgvuldig taxatierapport voor jouw situatie. Als koper heb je meestal een taxatierapport nodig als je een hypotheek wilt. Bij een echtscheiding is het van belang om de overwaarde van het huis te weten. Hiervoor is een onafhankelijk advies noodzakelijk.

Gecertificeerd Taxateur

Frieswijk Makelaar NVM is ingeschreven bij het Nederlandse Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en het Register voor Makelaar Taxateurs (VastgoedCert). Wij zijn tevens aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit betekent dat wij aan de hoogste en strengste kwaliteitseisen voldoen en voor ieder doel een taxatierapport kunnen maken.

Wij voldoen aan de hoogste eisen

Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties. Het instituut valideert taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld.

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Snel een taxatie nodig? Wij voeren voor jou de gewenste taxatie uit. Vraag hier je taxatie aan. Wil je eerst met ons overleggen, neem dan contact met ons op.

Het NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen, welke de uitvoerder is van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport dat door het NWWI is gevalideerd. Een groot aantal geldverstrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

Taxatie nodig?

Wil je meer informatie of een afspraak maken vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Infodag Mooi Morra

Zaterdag 4 november 2023
Locatie: Morra 2 Drachten
U bent welkom tussen 11.00 uur  15.00 uur