Mijn favorieten

taxatie

Waarvoor je ook een taxatierapport nodig hebt, wij maken een objectief en zorgvuldig taxatierapport voor jouw situatie.

Als koper heb je meestal een taxatierapport nodig als je een hypotheek wilt. Of bij een echtscheiding is het van belang om de overwaarde van het huis te weten. Hiervoor is een onafhankelijk advies noodzakelijk.

Frieswijk Makelaars NVM is ingeschreven bij het Nederlandse Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en het Register voor Makelaar Taxateurs (VastgoedCert). Wij zijn tevens aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Taxateurs Unie. Dit betekent dat wij aan de hoogste en strengste kwaliteitseisen voldoen en voor ieder doel een taxatierapport kunnen maken.


                         


Het NWWI en De Taxateursunie zijn dé keurmerken voor woningtaxaties. Beide valideren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Snel een taxatie nodig? Klik op deze link en wij voeren voor u de gewenste taxatie uit via Taxateursunie:
http://www.taxateursunie.nl/TU-Consument.aspx 

Het NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen, welke de uitvoerder is van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport dat door het NWWI is gevalideerd. Een groot aantal geldverstrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring