Je wilt een huis kopen?

Op zoek naar een nieuw huis is vaak een mooi maar spannend proces. Een uitgebreid aanbod op internet heb je snel gevonden. Maar waar moet je écht op letten in de zoektocht naar een nieuw huis? En hoe zorg je er voor dat jouw enthousiasme niet de overhand krijgt en je je niet op één huis blind gaat staren?

Werkwijze

Met doelgerichte begeleiding en betrouwbaar advies maken wij jouw zoektocht succesvol! Wij bezichtigen samen met jou, verzorgen de onderhandelingen en de inspectie van de woning en wij gaan mee naar de notaris als de overdracht plaatsvindt. Persoonlijke begeleiding van A tot Z met aandacht voor jouw wensen.

01

Zoektocht

In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen. Samen maken wij jouw woonprofiel en maken wij heldere afspraken over onze aanpak, vergoeding en begeleiding.

Soms zijn woningen nog niet op de markt. Maar door ons netwerk en regionale kennis weten wij vaak vroegtijdig ontwikkelingen op te sporen.

02

Interesse in een woning?

Je hebt een mooie woning op het oog. Wij regelen de bezichtiging in overleg met jou en tijdens de rondgang in de woning letten wij onder meer op het onderhoud, de bouwkundige staat en planologische ontwikkelingen in de straat of wijk.

Na afloop van iedere bezichtiging evalueren wij de woning. Bij serieuze belangstelling voor de woning onderzoeken wij de juridische aspecten zoals bodemonderzoek en kadastrale verplichtingen en indien nodig een advies voor een bouwtechnische keuring.

03

Kopen

In de onderhandelingen treden wij voor je op. In overleg bespreken wij de biedingen waarbij wij de emotie uit de onderhandelingen houden. Met een marktgevoelige insteek bereiken wij het beste resultaat. Niet alleen letten wij hierbij op de prijs maar ook op zaken als aanvaardingstermijn en ontbindende voorwaarden.

Alles in overleg. Inzichtelijk en volgens afspraak. De koopovereenkomst wordt opgesteld en bespreken wij met jou en wij houden de termijn van ontbindende of opschortende voorwaarden bij. 

04

Gekocht

Jij ontvangt de sleutel van je nieuwe huis. Wij gaan met jou mee om te kijken of de verkoper zich aan alle afspraken houdt. Vervolgens gaan wij samen naar de notaris.

Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte en is de sleuteloverdracht. En ook na de koop blijven wij graag met je in contact om blijvend de waarde voor je toekomst te realiseren.

Kennismaken?

Wil je meer informatie of een afspraak maken vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Infodag Mooi Morra

Zaterdag 4 november 2023
Locatie: Morra 2 Drachten
U bent welkom tussen 11.00 uur  15.00 uur