Over ons

Wanneer je kiest voor Frieswijk Makelaar heb je van het begin tot het eind vaste aanspreekpunten: René Frieswijk als makelaar en Sanna Toering en Anneke Kingma als medewerkers binnendienst op kantoor. Dit betekent korte lijntjes en persoonlijke aandacht en begeleiding om jou als klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

Waarom Frieswijk Makelaar als jouw makelaar?

Met Frieswijk Makelaar kies je voor een eerlijk, toegewijd en energiek team dat altijd klaar staat om jou te helpen met de verkoop, aankoop of taxatie van je woning. Wij zorgen ervoor dat je goed op de hoogte bent van alle stappen in het proces en zoeken altijd de beste marketingstrategie. Wij zijn er om jou zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen, zodat jij voldoende tijd overhoudt voor je gezin, werk en ontspanning.

01

Gemak

Je kunt je blijven focussen op je gezin, kinderen, werk, sporten en misschien de zoektocht naar een nieuw huis.

02

Persoonlijke en betrokken aanpak

Een uitstekende presentatie op Funda. We bereiken de juiste doelgroep via social media met foto en video en ook ons lokale en regionale netwerk helpt mee om je huis sneller te verkopen. Samen met onze interieurstyliste en de fotograaf maken wij samen met jou de beste presentatie voor jouw woning!

03

Doelgerichte begeleiding en betrouwbaar advies

Met een rationele benadering onderhandelen wij voor jou en behalen daardoor een beter verkoop- of aankoopresultaat.

04

Uitstekend bereikbaar

Van begin tot eind en met vaste aanspreekpunten. Sanna en Anneke op kantoor en René als makelaar. Een volledige begeleiding en heldere afspraken over de aanpak en onze vergoeding.

05

Vernieuwend

Altijd op zoek naar de nieuwste mogelijkheden voor een betere verkooppresentatie. Bij ons is een bezichtiging géén rondleiding met kijkers. Het is een verkoopgesprek met potentiële kopers voor jouw huis. 

06

Persoonlijk

René is getrouwd met Annytha en heeft twee jonge tieners, Ruben en Marije. Hij is geboren en getogen in Drachten, woont ook in Drachten en zijn beide pakes waren ook zelfstandig ondernemer in Drachten midden vorige eeuw.  Meer over ons weten? Bekijk ons jubileummagazine!

Kennismaken?

Wil je meer informatie of een afspraak maken vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Infodag Mooi Morra

Zaterdag 4 november 2023
Locatie: Morra 2 Drachten
U bent welkom tussen 11.00 uur  15.00 uur