Delen

Waarde voor toekomst realiseren we graag voor iedereen. Daarbij delen wij de visie ‘wie niet kan delen, kan ook niet kan vermenigvuldigen’.

Doordat wij bijna alle dagen van de week bezig zijn met huizen, is de kans aanwezig dat wij vergeten dat een eigen huis of een dak boven je hoofd voor sommige mensen op de wereld niet vanzelfsprekend is. En dat zou volgens ons wel zo moeten zijn, want wij merken iedere dag weer hoe belangrijk een fijne leefomgeving voor de mens is.

Daarom hebben wij als de makelaar met waarde voor toekomst besloten om elk jaar een deel van de omzet te schenken aan een goed doel. Zoals aan de stichting Home Plan, die zich bezighoudt met woonprojecten in gebieden waar dit broodnodig is.

Daarnaast zijn wij sponsor van De Hoeve in Beetsterzwaag. In de Friese Hoeve, een aangepast vakantiehuis van het Ronald Mcdonald Kinderfonds, kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren met hun familie onbeperkt genieten. In en om dit landelijke, ruim opgezette vakantiehuis maken aanpassingen en voorzieningen het de gezinnen zo gemakkelijk mogelijk. Een betrokken team met vrijwilligers runnen met een aanstekelijke energie en gulle glimlach dit fijne vakantiehuis.
Wij voelen ons betrokken en gemotiveerd om De Hoeve structureel te sponsoren, zodat het vakantiehuis ook in de toekomst kinderen en jongeren met hun ouders een plek kan bieden om op adem te komen en nieuwe energie op te doen.

Infodag Mooi Morra

Zaterdag 4 november 2023
Locatie: Morra 2 Drachten
U bent welkom tussen 11.00 uur  15.00 uur