Mijn favorieten

nieuws

Frieswijk Makelaar - Sleutelsponsor van HomePlan

Wij zijn een maatschappelijk betrokken makelaarskantoor dat graag een bijdrage wil leveren aan de allerarmsten die onder slechte omstandigheden wonen, en daarom is Frieswijk Makelaar al enige jaren Sleutelsponsor van Stichting HomePlan. Dit betekent dat ook in 2019 voor elk verkocht huis, aankoopopdracht en taxatie een bijdrage gaat voor de bouw van een huis in een ontwikkelingsland.

Makelaar René Frieswijk weet wat een fijn huis en thuis voor de bewoners betekent. “Een huis is een veilige basis in je leven. In onze werkwijze zijn wij een makelaarskantoor met waarde voor de toekomst. Niet alleen voor onze eigen klanten maar ook voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Doordat wij Sleutelsponsor zijn van Stichting HomePlan doen we per verkoop een donatie zodat een gezin in een ontwikkelingsland ook een veilig thuis krijgt!”

HomePlan bouwt huizen voor de allerarmsten
Wereldwijd woont 1 op de 6 mensen in een hut, gemaakt van takken, modder, zeil of golfplaten. Dit heeft grote gevolgen voor hun leven en toekomst. HomePlan is een kleinschalige ontwikkelingshulporganisatie  die bouwt voor de allerarmsten in Zuidelijk-Afrika en Latijns-Amerika. Stevige, duurzame huizen, met gescheiden kamers en vaak ook een latrine en een waterpomp. Mensen die een huis krijgen, moeten hieraan bijdragen naar draagkracht en door te helpen met de bouw. Dit maakt hen trots en geeft zelfvertrouwen. Het is de start van een betere toekomst.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring